Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Бази виробничої та переддипломної практики

Здобувачі вищої освіти 4 курсу ОС «Бакалавр» проходять виробничу та переддипломну практику у січні-лютому після 7 семестру, здобувачі ОС «Магістр» 2 курсу проходять переддипломну практику після закінчення теоретичного навчання у вересні-жовтні.

Бази практики здобувачі можуть обирати з загально університетського переліку, баз партнерів кафедри та за індивідуальними угодами з підприємствами.

Основними базами практики є провідні фармацевтичні компанії, харчові та біотехнологічні підприємства, проектні організації, клінічні лабораторії і лабораторії контролю якості продукції тощо.

Події у світлинах

Ви знаходитесь тут: Вступникам Практична підготовка здобувачів Бази практики