Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2021-2022 н.р.

Шановні учасники Конкурсу! Згідно Наказу Міністерства освіти і науки України №508 від 31.05.2022 р. у зв’язку із воєнним станом проведення ІІ туру Конкурсу скасовано. Керівникам ЗВО рекомендовано нагородити переможців І туру Конкурсу дипломами.

Вітаємо усіх переможців та бажаємо подальших наукових досягнень!

 

Шановні учасники Конкурсу! Дякуємо за надіслані наукові роботи. Проте, у зв'язку з введенням на території України воєнного стану (Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022) переносяться терміни проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Про нові терміни проведення другого туру конкурсу буде повідомлено окремо. 

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1179 від 05.11.2021 р. Національний університет харчових технологій (НУХТ) призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» (далі – Конкурс) у 2021/2022 навчальному році. Для участі у Конкурсі запрошуємо здобувачів-переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». Конкурс буде проходити у лютому-квітні 2022 р.

Передбачається робота секцій:

«Харчова і сільськогосподарська біотехнологія»;

«Промислова та екологічна біотехнологія»;

«Фармацевтична та молекулярна біотехнологія».

Від одного закладу вищої освіти на Конкурс можна подавати не більше трьох робіт на кожну секцію.

Наукові роботи здобувачів повинні бути оформлені у відповідності до вимог Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 № 605.

Наукові роботи подаються у друкованому вигляді та на електронному носії (додаток 1). У відомостях про авторів (додаток 2) обов’язково вказувати електронну адресу та телефон учасника.

Для участі у ІІ турі Конкурсу необхідно до 15 лютого 2022 року:

зареєструватися у онлайн-формі за посиланням (у формі прикріплюється скан-копія відомостей про автора та наукового керівника наукової роботи з усіма необхідними підписами та печаткою у форматі «.pdf», назва файлу – шифр.pdf);

– на e-mail оргкомітету надіслати наукову роботу у форматі «.doc», назва файлу – шифр.doc)

– на поштову адресу оргкомітету надіслати: у окремому конверті під шифром роботи підшиту наукову роботу у друкованому вигляді та на електронному носії (CD-диск або інший носій); в окремому другому конверті під шифром роботи відомості про автора та наукового керівника наукової роботи з усіма необхідними підписами та печаткою, а також за наявності копії наукових публікацій та актів впровадження результатів роботи. Закритий конверт із відомостями про автора та наукового керівника, а також копіями публікацій та актів впровадження вкладається у конверт з роботою.

Терміни проведення конкурсу:

– відправка робіт до 15.02.2022 р. (за поштовим штемпелем);

– рецензування робіт (до 13.03.2022 р.). Критерії оцінювання наведені у додатку 3. За рішенням галузевої конкурсної комісії визначаються наукові роботи, автори яких запрошуються на підсумкову науково-практичну відеоконференцію. Всі наукові роботи будуть перевірені на наявність запозичень та при порушенні академічної доброчесності будуть відхилені від участі у Конкурсі;

– оприлюднення результатів рецензування (не пізніше 24.03.2022 р.). На сайті Національного університету харчових технологій буде оприлюднено: рейтинговий список наукових робіт; списки запрошених для участі у відеоконференції та їхні наукові роботи; рецензії на наукові роботи;

– захист наукових робіт у форматі підсумкової науково-практичної відеоконференції (07.04.2022 р.).

Контакти оргкомітету:

Поштова адреса:

Галузева конкурсна комісія за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»,

кафедра біотехнології і мікробіології,

Національний університет харчових технологій,

вул. Володимирська 68,

м. Київ-33,

01601

Контактна особа

Красінько Вікторія Олегівна, заступник завідувача кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ

E-mail:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Телефони:

(044)-287-98-30

095-550-14-10

Лист – запрошення

 

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка