Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

До уваги абітурієнтів: роз’яснення щодо блоку НМТ з математики

Вам уже відомо, що замість традиційного ЗНО лише у 2022 році випускники складатимуть національний мультипредметний тест (НМТ), який проводитимуть у комп’ютерному форматі, а складатиметься він з трьох блоків завдань: з української мови, з математики та з історії України. У попередній публікації ми вже наводили роз’яснення щодо змісту, структури й оцінювання блоку НМТ з української мови, а сьогодні - 11 квітня 2022 року команда Українського центру оцінювання якості освіти надала роз’яснення щодо НМТ з математики.

Отже, зміст завдань блоку НМТ з математики відповідатиме чинній програмі ЗНО, яка охоплює всі теми з алгебри й геометрії зі шкільного курсу.

Блок НМТ налічуватиме 20 завдань, серед яких: 14 завдань із вибором однієї правильної відповіді з п’яти запропонованих варіантів, 4 завдання на встановлення відповідності (потрібно встановити по 3 логічні пари) і 2 завдання відкритої форми з короткою відповіддю (неструктуровані завдання).

У математичному блоці НМТ не буде завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю. Завдання з математики оцінюватимуться відповідно до схеми нарахування балів ЗНО: по 1 балу за кожну правильну відповідь на завдання з вибором відповіді, по 1 балу за кожну правильно визначену логічну пару в завданнях на встановлення відповідності та по 2 бали за кожну правильну коротку відповідь. За виконання завдань математичного блоку НМТ можна отримати від 0 до 30 балів.

Учасники дізнаються про результати після виконання блоків НМТ. Пізніше результат кожного блоку буде переведений у шкалу 100-200 балів. Для отримання результату за шкалою 100-200 достатньо буде набрати хоча б один тестовий бал.

Кожний учасник тестування матиме можливість скористатися надрукованими довідковими матеріалами. Для розв’язання завдань із математики протягом тестування можна буде використовувати чернетку.

Щоб підготуватися до виконання завдань блоку НМТ з математики передусім, безперечно, варто продовжувати ретельно працювати над шкільною програмою з математики, відвідуючи онлайн або офлайн уроки, які проводять ваші вчителі та уроки Всеукраїнської школи онлайн. Крім того можете скористатись тестами минулих років, що розміщені в розділі «Підготовка. Тести минулих років» (закладки «Математика» та «Математика (завдання рівня стандарту»).

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка