Ось і промайнули роки навчання на бакалавраті та магістратурі. Здобувачі, які випускаються з університету вже геть не ті, що були колись на першому курсі, коли не знали, що таке біотехнологія, ким вони будуть після випуску і де будуть працювати. Але зараз вони змогли реалізувати себе та розвинути свої найкращі здібності і навички, та отримати хорошу підготовку як теоретичну, так і практичну у стінах рідної кафедри, що вказує на те, що молодь не помилилась обравши спеціальність «Біотехнології та біоінженерія». На момент випуску більшість здобувачів вже мають постійне місце роботи за фахом, що також доводить, що біотехнологи НУХТ ‒ це фахівці широкого профілю, які були і будуть затребуваними на ринку праці!
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»