Початок нового навчального року у нас, магістрантів ІІ року навчання, розпочався з проходження виробничої та переддипломної практики. Деякі студенти продовжують наукові дослідження на кафедрі біотехнології та мікробіології НУХТ, а також в науково-дослідних інститутах, інші – вивчають особливості технології на підприємствах міста Києва: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПрАТ «Оболонь» тощо. Перед проходженням практики кожен із нас отримав від свого наукового керівника індивідуальне завдання, яке в найближчому майбутньому стане частиною дипломного проекту. Мені і ще декільком моїм однокурсникам пощастило потрапити для проходження практики на ПрАТ «Оболонь». На жаль, через пандемію COVID-19 задля безпеки і попередженню зараження ПрАТ «Оболонь» не змогло допусити нас безпосередньо на підприємство, а тим паче на виробництво. Тому наразі я приступила до роботи над індивідуальним завданням.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»