Навчальний семестр добігає кінця, тож деякі студенти вирішили поділитись своїми враженнями стосовно вивчення дисципліни "Мікроорганізми як біологічні агенти", ось що написала студентка групи БТ-2-1 Овчаренко Катерина:
"Пари з предмету "Мікроорганізми як біологічні агенти" для мене були найцікавішими. Завдяки ним я дізналась про важливість мікроорганізмів в нашому житті, насамперед про їх важливість в переробці поживних речовин в екосистемах, в харчовій промисловості, медицині та в сільському господарстві при виготовленні органічних добрив та гербіцидів; навчилась як правильно користуватись мікроскопом та готувати препарати бактерій та грибів; дізналась більше про морфологію, будову та властивості різних видів мікроорганізмів та їх взаємодію між собою, вплив абіотичних та біотичних факторів на клітини мікроорганізмів.