Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Нечипор Тетяна Миколаївна


Асистент кафедри біотехнології і мікробіології. Працює на кафедрі з 2015 року.

У 2014 році закінчила Національний університет харчових технологій та здобула кваліфікацію «Магістр з біотехнології» за спеціальністю «Промислова біотехнологія».

Науковою роботою займається з 2011 р.

Наразі навчається в аспірантурі НУХТ за спеціальністю «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння».

Співавтор понад 20 наукових праць, у тому числі 5 статей у фахових виданнях, 4 патентів України. Брала участь у розробленні ряду галузевих технологічних інструкцій із застосування дезінфекційних засобів для проведення знезаражувальних заходів на підприємствах України.

Учасник семінару «Risk-management system: Principles, Risks Assessment Recommendations and General Techning Course for Managers and Experts (based on ISO/IEC 31010:2009, ISO 31000:2009 and Guide 73:2009 Standards), (Київ, 2017).

Науковий напрямок – Зменшення втрат цукрози від мікробіологічного розкладання в процесі її екстрагування з бурякової стружки шляхом використання дезінфектантів.

Проводить лабораторні та практичні заняття з дисциплін:

-  «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР»

-  «Генетика»

- «Технологія мікробного синтезу лікарських засобів»

- «Харчова біотехнологія»

- «Технічна мікробіологія».

Є керівником курсових робіт студентів з дисципліни «Технологія мікробного синтезу лікарських засобів» та дипломних робіт з дисципліни «Основи проектування біотехнологічних виробництв».


Ви знаходитесь тут: Про кафедру Колектив кафедри Нечипор Тетяна Миколаївна