Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

ТОВ «БіоТестЛаб»

Дешко Олександр Леонідович

У 2022 році успішно захистив кваліфікаційну роботу на тему: «Біосинтез біомаси Lactobacillus delbrueckii», під керівництвом доктора філософії, ст.викладача Лілії Ключки та отримав диплом бакалавра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОПП «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна. Згодом вступив до магістрістратури Національного університету харчових технологій для продовження навчання за ОПП «Фармацевтична біотехнологія».

Наразі успішно поєднує навчання на 2 курсі магістратури ОПП «Фармацевтична біотехнологія» з роботою у компанії ТОВ «Біотестлаб» на посаді завідувача сектору підготовки розчинів та середовищ відділу забезпечення виробництва. Тема кваліфікаційної магістерської роботи: «Сучасні антибіотики стрептоміцетів», керівник – к.т.н., доц. Юрій Резніченко.

Середінський Андрій Анатолійович

У 2022 році отримав диплом бакалавра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОПП «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» та вступив до магістрістратури Національного університету харчових технологій для продовження навчання за ОПП «Промислова біотехнологія». 

Кваліфікаційну роботу на тему: «Сучасні біотехнологічні підходи до розробки вірусних вакцин для птахівництва» виконую під керівництвом доц., к.т.н. Красінько Вікторії Олегівни.

Нині (лютий 2023) працюю в компанії «Біотестлаб».

Одразу після отримання ступеню почав шукати роботу за спеціальністю, оскільки знав привабливий та потрібний мені вектор розвитку. Знайти роботу було не просто, оскільки компанії не одразу відповідали мені, але все ж я впевнено продовжував дзвонити та подавав власне резюме на різні вакансії. В один день мені відповіли.

Чегринець Анна Ігорівна

Навчалась у НУХТ за освітнім ступенем «бакалавр» 2012-2016 рр. (диплом за напрямом підготовки «Біотехнологія»). У 2017 році закінчила НУХТ і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» (спеціалізація «Промислова біотехнологія») та здобула кваліфікацію спеціаліста з біотехнології.

Дипломний проект на тему «Виробництво різних товарних форм мікробного b-каротину» виконала під керівництвом д.м.н., проф. Авдєєвої Л.В.

Працювала зав. сектором інактивованих ембріональних вакцин для птахівництва ТОВ «Біотестлаб», нині (жовтень 2021 р.) працює на посаді директора департаменту з виробництва ТОВ «Біотестлаб». 

Нині є здобувачем вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» (заочна форма, ІІІ рік навчання, рік вступу – 2019).

Роженко Юлія Сергіївна

У 2018 році закінчила Національній університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія».

Дипломний проект на тему «Технологічні аспекти одержання протипухлинних ферментів мікробного походження» виконала під керівництвом – к.т.н., доц. Карлаша Ю.В.

Після закінчення навчання працювала лаборантом хімічного аналізу у виробничій лабораторії ПрАТ «Київський маргариновий завод».

Нині (жовтень 2019 р.) працює біотехнологом у ТОВ «Біотестлаб».

 

Штуль Дмитро Григорович

У 2019 році закінчив Національний університет харчових технологій та отримав диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітня програма «Промислова біотехнологія»).

Дипломну роботу на тему «Біотехнологія ферментів кутиназ та їх практичне застосування» виконав під керівництвом доц., к.т.н. Карлаша Ю.В.

Нині (лютий 2019 р.) працюю апаратником по виготовленню сумішей і розчинів у ТОВ «Біотестлаб».

Як змінилося життя після закінчення університету?

Перш за все після закінчення університету приходить розуміння того, що ти переходиш на наступний етап дорослого життя. Речі, які займали головне місце в студентському житті відходять на другий план, з’являються нові проблеми та клопоти – пошук роботи та інше.

Вороненко (Бородіна) Ольга Олегівна

У 2018 році закінчила Національній університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія».

Дипломний проект на тему «Біологічні властивості імунологічно активних фрагментів молозива» виконала під керівництвом к.б.н., доц. Лич І.В.

Нині (вересень 2018 р.) працюю менеджером з реєстрації ветеринарних препараті в ТОВ «Біотестлаб».

 

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Після закінчення університету розіслала резюме до різних фармацевтичних компаній. Як не дивно, але з усіх варіантів обрала підприємство, яке займається виробництвом вакцин для ветеринарних препаратів. Було приємно, що недаремно вивчала імунологію, молекулярну біотехнологію та багато інших фахових предметів.

Удимович Віктор Миколайович

У 2018 році закінчив Національний університет харчових технологій і отримав диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Екологічна біотехнологія та біоенергетика».

Захистив дипломну роботу на тему «Біотехнологічні підходи до деградації хлорорганічних пестицидів у ґрунті» під керівництвом к.т.н., доц. Стабнікова В.П.

З 2016 по 2017 рік працював на посаді майстра цеху виробничої служби ПАТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум». 2017-2018 рр. працював менеджером з забезпечення якості ТОВ «Біотестлаб».

З вересня 2018 р. є здобувачем вищої освіти ступеня доктора філософії  за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» (денна форма навчання). 

Омельченко Ярослав Андрійович

У 2018 році закінчив Національний університет харчових технологій та отримав диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Промислова біотехнологія».

Дипломну роботу на тему «Перспективи одержання і використання нових ветеринарних антипаразитарних біопрепаратів» виконав під керівництвом доц., к.т.н. Карлаша Ю.В.

Нині (вересень 2018 р.) працює завідувачем сектору виробництва антибактеріальних та протипаразитарних препаратів ТОВ «Біотестлаб». 

Зусько Катерина Вікторівна

У 2018 році закінчила Національній університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія».

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: ТОВ «БіоТестЛаб»