Бадьорим суботнім ранком 19 листопада 2016 року у стінах Національного університету харчових технологій відбувся черговий «День відкритих дверей» для контингенту майбутніх студентів. Підготовка до цієї визначної події тривала майже три місяці: викладачі активно відвідували загальноосвітні навчальні заклади, технікуми та коледжі, особисто спілкуючись з випускниками, адже у «живому» діалозі легше визначити цілі й пріоритети молодого покоління. Саме зараз юнаки та дівчата, майбутні випускники середніх навчальних закладів, мають зробити складний вибір та обрати шлях, за яким, можливо, пройде їх усе життя, а першим кроком на цій стежині стає вибір університету.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»