Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Увага! Графік перездач!!!


Графік перездач дисциплін зимової екзаменаційної сесії по кафедрі БТМ за І семестр 2020-2021 н.р.

11.01.21-21.01.2021

 

Дисципліна

Лектор/викладач

Група

Дата, час

1

 

Загальна мікробіологія,

курсова робота

ас. Ключка,

ас. Сулейко Т.Л.

ас. П’ятецька Д.В. 

БТ-3-1, БТ-3-2, БТ-3-2ск, БТ-3-3 

11 січня, 13.00 

ZOOM 

2.

 

 

3.

Загальна мікробіологія

 

проф. Пирог Т.П.

БТ-3-1, БТ-3-2, БТ-3-2ск, БТ-3-3

11січня,

11.00  

ZOOM

Природознавча мікробіологія

 

ПБ-1-1М, ФБ-1-2М

11 січня,

14-00

ZOOM

4.

Загальна біотехнологія

доц. Пенчук Ю.М.

БТ 3-1

БТ 3-2+ск

16 січня

10-00

ZOOM

5.

Генетика

доц. Скроцька О.І.

БТ 3-1

БТ 3-2

БТ 3-3

18 січня

10.00

ZOOM

6.

Методологія та організація наукових досліджень

ФБ 1-2М,

ПБ 1-1М

18 січня

14.00

ZOOM

7.

Мікроорганізми як біологічні агенти

доц. Скроцька О.І.

БТ 2-1

БТ 2-2

БТ 2-3

БТ 2-4

 

18 січня

12.00

ZOOM

8.

Основи проектування

доц. Карлаш Ю.В.

БТ 4-1

БТ 4-2

 

12 січня

19-00

Moodle

тест

9.

Основи імунології

Гудзенко О.В

БТ 2-1

БТ 2-2

БТ 2-3

БТ 2-4

 

11 січня

10-00

ZOOM

10.

Системи менеджменту якості у виробництві

доц. Старовойтова С.О.

 

ФБ 1-2М,

ПБ-1-1М

12 січня

11:00

 

ZOOM

11.

 

Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2.

 

доц. Грегірчак Н.М.

 

ТХ-3-5

ТХ-3-6

ОП-3-7+ск

14 cічня 10-00

 

ZOOM

12.

 

Природоохоронні біотехнології

 

доц. Красінько В.О.

БТ 4-1, 2ск

 

5 січня

11-00

ZOOM

13.

 

Мікробіологія для харчових технологій

Модуль 2. Мікробіологія харчових продуктів

 

 

доц. Воронцов О.О.

ТІ 3 –1

ТІ 3- 1 ск

ТІ 3- 2

ТІ 3- 2 ск

ТІ 3-3

ТІ 3- 3 ск

 

12січня

10-00

 

ZOOM

14.

Мікробіологія для харчових технологій

доц. Воронцов О.О.

XЧ 2- 1

ХЧ 2-2

ХЧ 3-3

 

12січня

11-00

 

ZOOM

15.

Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2.

 

доц. Резніченко Ю.М.

 

ХЕ-3-10, ХЕ-3-11, ХЕ-3-11ск

 

11січня,

14.00

ZOOM

 

 

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка