Ні для кого не секрет, що найбільш актуальні знання та практичний досвід можна отримати від того, хто володіє не лише ґрунтовними теоретичними відомостями, а й сам в реальних виробничих чи лабораторних умовах перевірив на практиці ефективність тих чи інших технологій і методів. Тому, спілкування з фахівцями-практиками сприяє підвищенню професійного рівня здобувачів освіти. Студенти-біотехнологи, як ніхто цінують такі можливості. Ось і цього разу, коли їм запропонували приєднатись до гостьової лекції від провідного наукового співробітнику Центру Біомедичних Досліджень Медичного Інституту СумДУ Сергія Кириленка на тему «Від лабораторії до виробництва: як це відбувається у ЄС», вони відгукнулись і ні на мить не пошкодували про таке рішення. Адже лекція виявилась не лише надзвичайно змістовною, й певною мірою мотивуючою.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»