Початок цієї осені більшість студентів як і завжди почали в стінах університету, проте через епідеміологічний стан перейшли на дистанційну форму освітнього процесу. Та магістранти другого року навчання вже пройшли той час коли в їхньому розкладі були лекції, лабораторні або практичні заняття. Зараз вони одержують досвід практикуючись на провідних підприємствах та в наукових лабораторіях, і виконують індивідуальні завдання присвячені їхнім дипломним проектам.
Зокрема, в Інституті продовольчих ресурсів НААН проходить практику магістрант другого року навчання Хоньків Мирослав. Ще навчаючись на бакалавраті він почав займатись науковими дослідженнями в відділі біотехнології цього інституту, що присвячені біопрепаратам для силосування рослинної сировини. Тепер, під час практики, Мирослав продовжує проводити дослідження з оптимізації умов вирощування підібраної бактеріальної композиції, яка складається з трьох штамів молочнокислих бактерій виділених з природніх умов, а саме Lactobacillus buchneri 3806, Enterococcus faecium С-8-12 та Lactobacillus plantarum 3796.