Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

УВАГА! Боржники!

Увага!

За результатами атестації з курсового проектування з дисципліни

«Основи проектування біотехнологічних виробництв»  нижчезазначені студенти набрали суттєво меншу за мінімальну кількість балів згідно змістовних модулів:

Група БТ-4-01

Прізвище, ім’я студента

Кількість набраних балів (min 9/max 15)

Антонюк Юлія

0

Желінська Вікторія

0

Мельник Ірина

3

Новожилов Іван

0

Сінченко Анастасія

5

Третяк Володимир

3,5

Хільченко Марія

3

Група БТ-4-02

Прізвище, ім’я студента

Кількість набраних балів (min 9/max 15)

Бордяківська Ірина

0

Вдовиченко Вероніка

0

Калабська Вероніка

4

Коваль Катерина

4

Косенко Дмитро

0

Ксенченко Крістіна

3

Косів Анастасія

0

Матвієнко Яна

3

Пишний Богдан

0

10.

Севертока Катерина

4

11.

Сиворакша Христина

4

12.

Угрин Анна

0

13.

Хільченко Наталія

5

14.

Шаповалова Олександра

0

15.

Югас Олександра

0

16.

Яковенко Юлія

4

Група БТ-4-03

Прізвище, ім’я студента

Кількість набраних балів (min 9/max 15)

Бабенко Тамара

0

Блонська Анастасія

0

Буряк Лілія

5

Жумар Ірина

0

Кладовщикова Дарʼя

3

Мартинюк Анна

5

Никонюк Анатолій

0

Петрик Артем

0

Швець Юрій

5

Ющенко Марія

0

Згідно ПОЛОЖЕННЯ про виконання та захист курсових проектів (див. інформацію на стенді) студенти, які мають дві і більше оцінки «0» за розділи курсового проекту, можуть претендувати тільки на оцінку «задовільно» під час захисту курсового проекту і, якщо ситуацію не буде виправлено, не будуть допущені до складання іспиту з дисципліни «Основи проектування біотехнологічних виробництв».

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка