Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

CarlsbergUkraine

Ошовська Анна Василівна

У 2019 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітня програма «Промислова біотехнологія»).

Дипломну роботу на тему «Використання молочнокислих бактерій в нетрадиційних сферах харчової промисловості», виконала під керівництвом к.т.н., доц. Карлаша Ю.В.

Нині (лютий 2019 р.) працюю інженером з якості у виробничій лабораторії ПрАТ «Карлсберг Україна».

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Роботу я зайшла досить спонтанно і навіть зовсім не плануючи того. Про вакансію в даній компанії дізналась від подруги, з якою жила в гуртожитку і вирішила після захисту диплому на 4-му курсі все-таки випробувати свої сили.

Ви знаходитесь тут: CarlsbergUkraine