Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Компанія «Асканія-Пак»

Мельник (Козачок) Ірина Олександівна

У 2017 році закінчила Національній Університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності «Промислова біотехнологія». Дипломну роботу на тему: «Ферментування рослинної сировини за допомогою новоствореного заквашувального препарату» виконала під керівництвом д.т.н., проф. Кігель Наталії Федорівни.

Нині (лютий 2017 р.) працює на посаді інженера з якості на підприємстві «Асканія-Пак».

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Під час навчання на 2 курсі магістратури вирішила розіслати резюме на кілька вакансій по фаху. Після першої співбесіди отримала роботу і, починаючи з 3 листопада 2016 року працюю на посаді інженера з якості на підприємстві Асканія-Пак.

Чи подобається Вам працювати за фахом?

Так, моя робота є роботою за фахом. Після кількох місяців праці я зрозуміла «це моє», тому і надалі планую розвивати мої спеціалізовані знання, які отримала під час навчання у НУХТі.

Ви знаходитесь тут: Компанія «Асканія-Пак»