Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

ТОВ «Кратія»

Котовська (Самотьос) Наталія Валеріївна

У 2018 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Промислова біотехнологія».

Дипломний проект на тему: «Лактоферин як основа препаратів антивірусного захисту та імуномодуляційної корекції організму людини» виконала під керівництвом к.б.н., доц. Скроцької О.І.

Нині (березень 2018 р.) працюю у ТОВ «Кратія» начальником відділу FCMG (відділ займається реєстрацією БАД, дитячого харчування, косметичних та дезинфікуючих засобів).

 

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Робота знайшла мене. Ще під час навчання мене запросили на співбесіду, за результатами якої було прийнято на посаду спеціаліста з реєстрації, а згодом мене очікувала нова посада. Під час співбесіди мені задавали багато запитань по спеціальності, а також цікавилися темою моєї дипломної роботи та рівнем англійської мови, після чого і запропонували працювати з біологічно активними добавками.

Ви знаходитесь тут: ТОВ «Кратія»