Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

OPEN DAY BTEC: чому бути біотехнологом завжди актуально?

Обирати свою життєве покликання завжди важко, а тому існують профорієнтаційні зустрічі та дні відкритих дверей, які дозволяють більш детально поринути в це складне, але вирішальне питання. Тому, наш факультет організував власний OPEN DAY, щоб ознайомити потенційних вступників з актуальними професіями нашого майбутнього. Розпочала нашу зустріч, яка відбулась 10 лютого 2024 року, декан факультету, Наталія Грегірчак, яка оголосила про можливість гостей конференції ознайомитись з професійними програмами, які пропонує наш факультет.

Освітньо-професійну програму «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» представляла асистент, Ірина Ковшар, яка розповіла нашим майбутнім здобувачам що ж таке ця загадкова біотехнологія. Під час виступу також були розкриті питання щодо широких можливостей реалізації за даним напрямком, оскільки біотехнології, це не лише про ліки, а й про харчову та промислову галузі, екологічні аспекти, етичність та правових відносин і навіть негативних сторін, таких як біозброя та біотероризм. Наступним пунктом було розглянуто питання працевлаштування та кар’єрних можливостей реалізації себе як професійного спеціаліста. Біотехнології – це не лише про виконавчі ролі, а й про можливості одержати керівні посади і навіть відкрити свій ефективний та високоприбутковий бізнес. Також, Ірина наголосила про високооплачувальну зарплатню, яку можна отримувати за цим фахом. Окремо було розглянуто питання особливостей навчання. Наша кафедра готує висококваліфікованих спеціалістів вже понад 50 років, що свідчить про досвідченість нашого університету у цьому питанні. Крім того, асистент звернула увагу на досвідченість нашого викладацького складу, який і забезпечує якісну освіту біотехнолога. Наприкінці зустрічі, Ірина Ковшар запропонували долучитись усім бажаючим до нашого чату вступника для оперативного діалогу, а також запросила на Біотехнологічні студії 2024, які проходитимуть вже в ці весняні канікули!

Крім того, до цього заходу долучились представники студентства, а саме здобувачка 4 курсу навчання, Катерина Гвоздецька, та здобувач 2 курсу навчання, Максим Клименко. Катерина розповіла про можливості наших студентів щодо працевлаштування та можливостей стажування наших студентів, тим самим отримуючи важливі навички. Максим, в свою чергу, розповів про можливості реалізації себе як спортсмена, важливості та актуальності нової освітньо-професійної програми «Фізична рекреація та оздоровлення людини», що відкривається вже в цьому році, та про можливості наших здобувачів відвідувати спорткомплекс.

Також, до зустрічі долучились представники приймальної комісії, які ознайомили наших гостей з особливостями вступу у цьому році. Під час конференції були визначені особливості вступної кампанії за 2024 на бакалаврат, а також на третій освітньо-науковий ступеню «доктора філософії».

Якщо Ви пропустили наш OPEN DAY BTEC, пропонуємо вам ознайомитись з освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» за цим посиланням

Бажаєте ознайомитись з усіма освітньо-професійними програмами нашого факультету для бакалаврів? Переходьте за наступним посиланням

Щиро дякуємо усім учасникам нашого івенту за те, що знайшли час долучитися та ближче познайомитись з актуальними професіями сьогодення! Долучайтесь до нашої дружньої родини, оскільки наступний день відкритих дверей вже дуже скоро!

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Вступникам Загальна інформація про вступ 2024 рік OPEN DAY BTEC: чому бути біотехнологом завжди актуально?