Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

До уваги абітурієнтів: час на виконання національного мультипредметного тесту збільшено

Нещодавно ми повідомляли про публікацію Українським центром оцінювання якості освіти демонстраційного варіанту НМТ, завдяки якому учасники змогли заздалегідь ознайомитися з форматом тестування. Тест є змістовим, комплексним, неперевантаженим і може бути дієвим інструментом відбору вступників до закладів вищої освіти в складних воєнних умовах. Водночас розробники тесту отримали зворотній зв’язок від освітян та учасників пробного тестування щодо виділеного на виконання завдань часу, а саме було зазначено, що 90 хвилин замало для його виконання.

Тисячі учасників скористалися можливістю працювати із онлайновою версією демонстраційного тесту, тож аналіз статистики виконання завдань підтвердив, що і педагоги, і батьки мали рацію щодо збільшення часу на виконання завдань, адже не всім учасникам вистачило 90 хвилин, щоб виконати останні завдання.

3 травня 2022 року міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив, що Український центр оцінювання якості освіти проаналізував перебіг демонстраційного тесту в онлайн-середовищі та відведений час на завдання. Комісія підтвердила, що певна частка учасників не встигає виконувати останні завдання тесту.

Застороги педагогів, абітурієнтів і їхніх батьків, а також реальні статистичні дані проходження тестування переконали організаторів, що тривалість тесту необхідно продовжити до 120 хвилин.

Наразі понад 400 тисяч осіб сформували реєстраційні картки для участі в національному мультипредметному тесті. Протягом найближчих двох-чотирьох днів вони отримають смс-повідомлення від Centr_ZNО, де буде зазначене прізвище потенційного учасника національного мультипредметного тесту, а також логін і пароль – дані для входу на Інформаційну сторінку.

Цю інформацію необхідно зберегти, оскільки вона буде потрібна для входу на Інформаційну сторінку:

  • у травні, коли буде потрібно підтвердити своє бажання проходити НМТ і повідомити організаторів про те, у якому регіоні учасник тестування перебуватиме в липні;
  • напередодні тестування, щоб дізнатися про дату, час і місце проходження НМТ і самостійно сформувати запрошення-перепустку;
  • для отримання результатів НМТ.

Якщо хтось помилився, вказуючи номер свого мобільного телефону, і найближчим часом не отримає відповідне смс-повідомлення, то з 12 до 19 травня буде можливість зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» та дізнатися про логін і пароль.

Педагоги не рідко допомагають учням реєструватися на тестування, тож дехто замість свого номера телефону зазначив номер за зразком, тобто телефон учителя. Педагогів, які отримають повідомлення з даними для входу на інформаційні сторінки учасників тестування, просять переслати їх адресатам.

Українським центром оцінювання якості освіти вже оновлено час виконання демонстраційного онлайн НМТ, тож тепер можна спробувати свої сили упродовж актуального за тривалістю тесту. Нагадуємо, що якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 120 хвилин за комп’ютером – можна ознайомитися із демонстраційним варіантом НМТ чи навіть роздрукувати його для зручності, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

Бажаємо всім учасникам тестування успішно його скласти і вступити до омріяних закладів вищої освіти!

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка