Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Драндар (Сорокіна) Анастасія Ігорівна

Закінчила НУХТ у 2009 році, здобула кваліфікацію магістра з «Промислової біотехнології», має диплом з відзнакою.

Починаючи з третього курсу Анастасія Ігорівна займалася науково-дослідною роботою під керівництвом д-ра біол. наук, проф. Пирог Т.П., є співавтором наукових статей, учасником міжнародних конференцій та виставок.

З 2010 року працює у Міжнародній корпорації ТОВ «Маревен Фуд Україна» (м. Біла Церква, Київська обл.), на даний час займає посаду Директора департаменту розвитку

 

Анастасія, скажіть, будь ласка, у чому полягає Ваша робота? «Департамент розвитку» – звучить дуже цікаво та сучасно.

До складу департаменту розвитку входить три підрозділи: лабораторний відділ, відділ розробок та відділ стандартизації. Основними завданнями нашого департаменту є розвиток асортименту компанії (розробка і запуск нових продуктів, розширення і ротація поточного асортименту, поліпшення споживчих властивостей існуючих продуктів), підвищення конкурентоздатності продуктів (розробка заходів по зниженню собівартості існуючих продуктів, покращення якості продукції, удосконалення технологічних процесів, розробка інновацій), управління технологічними регламентами, процедурами, рецептурами і специфікаціями, а також контроль якості готової продукції та вхідної сировини. Департамент розвитку забезпечує сертифікацію готової продукції, виробництво і розробку технологічної документації компанії, займається стандартизацією вимог до якості і безпеки сировини, матеріалів і готової продукції, і до організації технологічних процесів виробництва. Крім того ми організовуємо і підтримуємо дослідницьку і експериментальну бази компанії для здійснення сенсорного аналізу сировини, напівфабрикатів і готової продукції; проведення досліджень термінів придатності сировини і готової продукції; розробки методів досліджень сировини, ТУ і готової продукції; фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів сировини, напівфабрикатів, готової продукції і ТУ; реалізації експериментальної діяльності, приймаємо участь в розробці бізнес-планів і запуску нових виробничих майданчиків.

 

Чому саме Маревен Фуд Україна?

По-перше, Маревен Фуд Україна – це міжнародна торгівельно-виробнича компанія, що динамічно розвивається та спеціалізується на виробництві широкого асортименту харчових продуктів, які реалізуються як в Україні, так і поза її межами. По-друге, це компанія, де цінують молодих та талановитих фахівців і всіляко сприяють їхньому кар’єрному зростанню. І по-третє, підприємство знаходиться у моєму рідному місті.

Чому Ви вирішили повернутися до свого рідного міста, а не шукати роботу у столиці?

Ще під час навчання на старших курсах університету я планувала повертатися до Білої Церкви та шукати роботу за фахом саме тут. Мені дуже подобається моє місто через його затишність і спокійний ритм життя, тим більше столиця зовсім поряд.

 

Як Вам вдалося за такий короткий термін стати директором департаменту у міжнародній корпорації?

Я б не сказала, що це зайняло у мене мало часу та вдалося легко. Щоб бути успішною людиною у будь-якій справі необхідно невпинно і багато працювати, постійно вдосконалюватися. Відразу після закінчення університету я працювала на КП «Білоцерківхлібопродукт» на посаді техніка-лаборанта, але відразу зрозуміла, що перспективи розвитку в мене не має і продовжувала пошук роботи. Згодом мені зустрілося оголошення про набір персоналу до нової компанії. Резюме подавала на вільну вакансію інженера-мікробіолога, але після проходження трьох етапів співбесіди мені запропонували посаду начальника лабораторного відділу департаменту розвитку, я погодилася. Так сталося, що я потрапила у колектив однією з перших, коли будівництво заводу тільки розпочалося, тому окрім виконання своїх функціональних обов’язків, я займалася розробкою всієї нормативної документації компанії та приймала безпосередню участь в запуску виробництва підприємства, отримала безцінний досвід і тепер займаю свою посаду.

 

Що Ви можете порадити нашим студентам?

Перш за все я всім бажаю успіху у навчанні та здійснення мрій, проте слід пам’ятати, що без наполегливості та працьовитості однієї вдачі замало. Студентство – це найкращі безтурботні роки, але це так само час для здобування знань, навичок та умінь, першого досвіду. У свій час мені особисто дуже допоміг пункт резюме про наукову роботу та співавторство у публікаціях. Роботодавці цінують творчість та оригінальність, а наша спеціальність це передбачає. Освіта, яку ви здобуваєте, є настільки універсальною та різнобічною, що за бажання талановиті випускнику зможуть реалізувати себе у найрізноманітніших галузях, чого я всім вам бажаю!

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка