Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Сівова Ольга Олександрівна

Закінчила НУХТ у 2009 році, здобула кваліфікацію спеціаліста з «Промислової біотехнології», захистила дипломний проект під керівництвом канд. тех. наук, доц. Карлаша Ю.В.

З початку 2011 року працює на Приватному акціонерному товаристві «По виробництву інсулінів «ІНДАР», займає посаду інженера зі стандартизації. 

 
 Чи задоволені Ви своєю роботою і чому?

  «ІНДАР» є єдиним в Україні та одним з чотирьох підприємств в світі, що здійснює повний цикл виробництва інсуліну – від субстанції до готових лікарських форм; випускає весь спектр препаратів інсуліну: інсуліни людини (напівсинтетичні, рекомбінантні) та свинячі; препарати інших фармакологічних груп: пероральні цукрознижуючі засоби, препарати, що впливають на систему крові і гемопоез та ін.   «Індар» займає 6 місце з обсягу виробництва серед провідних фармацевтичних підприємств України. Система забезпечення якості і технічний стан виробництва відповідають Правилам належної виробничої практики Європейського Союзу (GMP), рекомендаціям Системи співпраці по фармацевтичних інспекціях (РIC/S) і Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) відносно продукції, призначеної для реалізації і дистрибуції в Україні і країнах Європейського Союзу, що підтверджене національним Сертифікатом GMP. Звичайно я пишаюся тим, що є частиною такої потужної компанії.

 

Проте Ваша кар’єра розпочиналася не на цьому підприємстві.

Дійсно, після закінчення НУХТ я влаштувалася на ПАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» в ампульний цех. Працюючи там, я мала змогу досконало вивчити нюанси фармацевтичного виробництва «зсередини», отримати важливий досвід роботи. Згодом я перейшла на ПрАТ «Індар», де і працюю по сьогоднішній день.

 

Що дала Вам освіта НУХТ, а саме спеціальність біотехнолога?

У фармацевтичній галузі України надзвичайно цінуються випускники нашої кафедри (біотехнології і мікробіології) через стабільно високий рівень підготовки фахівців. Звичайно, маючи диплом біотехнолога НУХТ, у мене вже була певна перевага на співбесіді перед іншими здобувачами. Якщо у когось є бажання працювати на підприємствах фармацевтичної, мікробіологічної або біотехнологічної галузі, то у першу чергу варто вступати саме у наш університет на кафедру біотехнології і мікробіології. Тим більше це надзвичайно цікава та високооплачувана професія!

 

Що б Ви хотіли побажали нашим студентам та абітурієнтам?

Абітурієнтам я бажаю вірно обрати майбутню спеціальність. Перш за все слід чітко уявити собі майбутнє місце роботи, а також сформулювати бажання, які має задовольнити Ваша професія. Моя спеціальність найкраща, тому що біотехнологія – це сучасна галузь, яка постійно розвивається і охоплює величезне коло інтересів. Вважаю, що гарний фахівець-біотехнолог не залишиться без роботи ні в Україні, ні за кордоном. Тому студентам я бажаю гарно вчитися, не лінуватися на заняттях і знайти роботу своєї мрії.

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка