Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Біотехнолог НУХТ – це знак якості!

Незабаром відбудуться захисти магістерських робіт нашими студентами-біотехнологами. Серед цьогорічних випускників є дуже багато талановитої молоді, яка має великий багаж здобутків і вже працює за спеціальністю. 

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року. 

Катерина Покойовець (інженер з якості групи управління змінами служби забезпечення якості та екології ПАТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум»):

 переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2016/2017 н.р. за спеціальністю «Біотехнологія» (диплом І ступеня);

 переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2017/2018 н.р. зі спеціальності «Харчові технології» (диплом ІІ ступеня);

 учасник Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science – 2018» за напрямом «Харчова наука і технологія»;

 лауреат стипендії ім. Т.П. Слюсаренко (2016-2017н.р.);

 співавтор 1 статті у фаховому журналі наукометричної бази Scopus, 12 статей та 15 тез у збірниках науково-практичних конференцій, 2 патентів на корисну модель;

 староста академічної групи (2013-2018 рр.);

 голова профорієнтаційного сектору студентської ради факультету БТЕК (2015-2017рр.);

 учасник танцювального колективу факультету БТЕК (2015-2018 рр.).

Далі буде 

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість Біотехнолог НУХТ – це знак якості!