Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Гордість кафедри – наші випускники!

Кафедра біотехнології і мікробіології пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, талантами та досягненнями примножують славу Національного університету харчових технологій. Наші випускники-біотехнологи – це беззаперечно знак якості і гордість нашої кафедри. Адже біотехнологія – це не просто наука, а одна з найважливіших сфер людської діяльності, яка нині визначає науково-технічний прогрес. Саме тому біотехнологів без перебільшення можна назвати технологами третього тисячоліття. 

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.  

Вероніка Макієнко (фахівець департаменту управління якістю ПАТ «Фармак»):

– співавтор 1 статті у журналі бази даних Scopus, 3 статей у збірниках праць міжнародних та вітчизняних науково-практичних конференцій, 9 тез у збірниках міжнародних та всеукраїнських конференцій;

– співавтор 2 патентів України на винахід;

– учасник підсумкової науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» (Грамота за високий рівень роботи, 2018 р.);

– переможець VІ науково-практичної конференції молодих науковців ПАТ «Фармак» «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» (ІІІ місце, 2018 р.).

 

Далі буде 

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість Гордість кафедри – наші випускники!