Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Випускники-біотехнологи – гордість кафедри!

Не секрет, що гордістю будь-якого університету, кафедри є його випускники. Колись, зовсім юні, вони вперше входили в стіни рідного університету. У них було стільки планів, очікувань, нових емоцій. Будучи студентами, вони отримували освіту, складали іспити, брали участь у суспільному житті кафедри, факультету, університету. Вони росли та дорослішали, писали сторінки історії вищого навчального закладу. А сьогодні – це вже випускники, які побудували успішні кар’єри й з посмішкою згадують про студентські роки.

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.

Миколів Соломія

– співавтор 3 статей у збірниках міжнародних конференцій, 8 тез у збірниках міжнародних конференцій, 8 тез у збірниках всеукраїнських конференцій;

– учасник міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 2015-2018 рр. (Грамота ІІ місце по секції іноземні мови);

– співорганізатор освітніх семінарів «Освіта за кордоном» для старшокласників Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка та студентів НУХТ;

– активна учасниця танцювальних постановок під час проведення Дня факультету БТЕК та Дня туризму у НУХТ;

– культорг групи магістрантів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Промислова біотехнологія».

Далі буде

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість Випускники-біотехнологи – гордість кафедри!