Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Практика у виробничій лабораторії Carlsberg Ukraine

Потужність Київського пивоварного заводу, що входить до компанії Carlsberg Ukraine складає 473 млн літрів пива на рік. В ньому впроваджені і успішно функціонують система менеджменту якості ISO 9001:2008, система менеджменту навколишнього середовища ISO 14001:2004, системи менеджменту безпеки харчових продуктів ISO 22000:2005 (включаючи систему НАССР). За результатами аудиту в серпні 2013 року Київський завод першим у Східній Європі та четвертим у Групі Carlsberg отримав сертифікат, що підтверджує відповідність системи харчової безпеки високим вимогам FSSC 22000:2011.

На відміну від багатьох підприємств, в яких студенти зазвичай проходять практику, Київський пивоварний завод не проводить стандартних екскурсій по виробничим цехам, а долучає практикантів у робочий процес. Пройшовши медичний огляд та ознайомившись з технікою безпеки, студенти, на час практики, стають повноцінними працівниками заводу. Це дає змогу дізнатись про всі тонкощі роботи підприємства «з середини».

Студента навчають та долучають до роботи відповідно його спеціальності та побажанню. Так, активна учасниця гуртка «Biotech», студентка 5-го курсу кафедри біотехнології і мікробіології – Аріна Животовська, проходить практику на Київському пивоварному заводі у виробничій лабораторії у відділі мікробіології. В неї є можливість навчитися тонкощам роботи мікробіолога на одному з найсучасніших пивоварних заводів України, в якому втілилися найбільш передові світові інновації в пивоварінні та будівництві.

Ви знаходитесь тут: Вступнику Практична підготовка студентів Практична підготовка очима студентів Практика у виробничій лабораторії Carlsberg Ukraine