Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Проходження практики на Яготинському маслозаводі

12 січня ми, студенти-біотехнологи 5-го курсу, Микитенко Ніна та Линник Артем, побували на Яготинському маслозаводі «Яготинське для дітей» у місті Згурівка.

Перший день практики запам’ятався нам як цікава подорож у невідомі краї. Оскільки даний завод знаходиться у селищі міського типу Згурівка, Київської області, добиралися ми до місця призначення на автобусі, що відправлявся від автовокзалу «Дарниця» і їхав дві години.

На заводі нас радісно зустріли та провели до кімнати, де вже зібралися інші майбутні практиканти – студенти 4-го та 5-го курсів Національного університету харчових технологій різних факультетів: автоматизації та комп’ютерних систем; технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи та технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів.

Усіх студентів ознайомили з правилами техніки безпеки, після чого ми розписалися в журналі та заповнили заяви, анкети та медичні картки. Потім нас повели на екскурсію по заводу.

Цікаво було дізнатися, що дане підприємство відносно молоде, оскільки лише в 2012 році воно почало існувати. Підприємство дуже дбає про випуск високоякісної продукції, тому співпрацює з чотирма фермами, які постачають лише якісне молоко, яке проходить трьохступеневу стерилізацію на найновітнішому обладнанні. Для відновлення вітамінного складу до молока окремо додають вітаміни. Технологічний процес виробництва залежить від кінцевого продукту і може тривати від 18 годин (для дитячого молока) до 38 годин (для дитячих сирків). Крім того дуже цікавими були ознайомлення з технологією пакування та маркування продукції та коротка розповідь про контроль продуктів на кінцевому етапі, час зберігання та впровадження нових видів продукції.

Взагалі, у нас залишилися приємні враження від першого дня практики.

Події у світлинах

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Посвята у студенти. Серпень 2019 р. 

 Випуск бакалаврів. Червень 2019 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2019 р. 

 Всеукраїнська олімпіада з Біотехнології 2019 р. 

 85-а НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ. Квітень 2019. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Березень 2019 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2019. 

 Посвята у студенти. Серпень 2018. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

 Випуск бакалаврів. Червень 2018 року. 

 Захисти бакалаврів та магістрів. Червень 2018 року. 

 Всеукраїнська олімпіада з Біотехнології. 2018 рік 

 84-а НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ. Квітень 2018.

 Випуск магістрів. Березень 2018

 Захисти бакалаврів та магістрів. Лютий 2018

 Вечір факультету. Листопад 2017

 День туризму 2017

 Посвята у студенти. Серпень 2017

 Випуск бакалаврів та спеціалістів. Червень 2017

 Захисти бакалаврів. Червень 2017

 ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2017. Фотозвіт

 83-я Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». 

 Вечір факультету (присвячений 50-річчю започаткування інженерної біотехнологічної освіти в Україні). Листопад 2016

Посвята у студенти. Серпень 2016

Випуск бакалаврів і спеціалістів 2016

Захисти бакалаврів. Червень 2016

Олімпіада з біотехнології 2016. Фотозвіт

Вечір факультету. Листопад 2015

Посвята у студенти. Серпень 2015

Випуск 2015

Всеукраїнська олімпіада з біотехнології. Травень 2015

81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2015

Вечір факультету. Жовтень 2014

День туризму. Вересень 2014

Посвячення у студенти.
Серпень 2014


Ви знаходитесь тут: Вступнику Практична підготовка студентів Практична підготовка очима студентів Проходження практики на Яготинському маслозаводі