1. Dolia L., Starovoitova S. Optimization of glutathione biosynthesis in yeast: toward efficient biotechnological production of antioxidants. В: Iнноваційні матеріали та технології: біотехнологія, прикладна хімія, екологія: збірник тез II Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю Київського національного університету технологій та дизайну, 30-31жовтня 2025 року / упор. : Мокроусова О. Р., Плаван В. П., Майстренко Л. А. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 24.
2. Лич О.В., Волошина І.М., Бабченко В.С., Лич І.В. Якість і смакові властивості пива крізь призму біотехнології дріжджів. Там же. С. 41.
3. Пирог Т.П., Вороненко А.А. Біоконверсія суміші відпрацьованої олії та с2-с6–субстратів у мікробний екзополісахарид етаполан. Там же. С. 42.
4. Пирог Т.П., Іванов М.С. Вплив про- та еукаріотичних індукторів на біологічну активність поверхнево-актвиних речовин Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241. Там же. С. 43.








































