Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Беседа Оксана Сергіївна

Закінчила НУХТ у 2009 році, отримала диплом спеціаліста з «Біотехнології біологічно активних речовин».

Дипломний проект виконала під керівництвом к.т.н. доц. Грегірчак Н.М.

З 2009 року працювала на підприємстві з виробництва безалкогольних напоїв ТОВ «Орлан» мікробіологом відділу якості. Потім у 2011 році працювала при онкологічній клініці «Інновація» спеціалістом з мікробіологічного аналізу та біологічної безпеки у дослідній лабораторії. З кінця 2011 року по січень 2013 займала посаду спеціаліста із забезпечення якості в компанії «Славянка» (виробництво плодово-овочевої продукції). На сьогоднішній день є заступником директора з якості філії ТОВ «Карпатські мінеральні води».

 

Що Вам більш за все подобається у Вашому новому житті, вже не студентському?

 

Найбільше подобається продовжувати навчання та самовдосконалення, адже тільки після закінчення університету приходить повне пізнання того, якими необхідними можуть бути знання, коли доводиться діставати їх самотужки.

 

 

Наскільки Вам допомагають знання та навички, здобуті в університеті, у роботі?

Здобуті знання та навички дуже допомагали в самому початку мого самостійного життя – на своє перше місце роботи я прийшла, так би мовити, не з пустими руками. Подальші знання я вже здобувала сама, але досі час від часу звертаюсь до посібників, написаних викладачами нашої кафедри, що збереглися у мене зі студентських часів.

Університет навчив мене головному, на мій погляд: не здаватися і йти до мети попри всі перешкоди.

 

Яке на сьогодні положення харчового сектору в Україні та чи є шанс для української продукції зайняти гідне місце на світовому ринку?

Харчовий сектор сьогодні розвивається дуже швидко та потужно, щодня з’являються нові тенденції для розвитку вітчизняних підприємств. Велику роль у створенні конкурентоспроможної продукції зараз відіграють системи управління безпечність та якістю продукції на виробництві. Вивчення та впровадження таких систем, які можна інтегрувати на підприємстві будь-якого профілю, є прямою дорогою до міжнародного визнання українського продукту.

 

Що б Ви побажали колективу кафедри біотехнології і мікробіології та студентам?

Бажаю викладачам натхнення та терпіння – що б там не траплялось у щоденній роботі, ви робите добру та потрібну справу, готуючи нових спеціалістів, які в майбутньому будуть формувати якість та статус нашого життя.

Студентам бажаю більш серйозно ставитись до навчання, оскільки непотрібних знань не буває, а усвідомити цей факт можна вже тоді, коли доведеться самому шукати те, що було вільно доступне свого часу.

Ви знаходитесь тут: "Карпатські мінеральні води" Беседа Оксана Сергіївна