Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Пруднікова (Сидоренко) Ірина

У 2009 році закінчила Національній університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності «Біотехнологія біологічно активних речовин». 

Дипломну роботу на тему «Дослідження здатності бактерій роду Bacillus до синтезу екзополісахаридів» виконала під керівництвом Пирог Тетяни Павлівни.

Посада і місце роботи

ТОВ «Сандоз Україна»  - консультант з питань реєстрації лікарських засобів/в.о. уповноваженої особи відповідальної за фармаконагляд.

Чи стали у нагоді знання та навички, здобуті в університеті, у роботі?

Так! Університет дав основу основ, найголовніше – базис знань харчової  та фармацевтичної галузей. Зрозуміло, що вивчити і знати все нереально, тим більше в сучасному динамічному світі, коли все змінюється, в тому числі і інформація, що швидко застаріває та стає неактуальною. Однак, завдяки університету, на щастя, я завжди знаю, де мені шукати необхідну інформацію.

Які завдання Вашого підрозділу?

Я працюю в реєстраційному департаменті компанії «Сандоз Україна», основними завданнями якого є реєстрація та розміщення на фармацевтичному ринку  якісних, ефективних та безпечних лікарських засобів для медичного застосування.

Питання безпеки та ефективності лікарських засобів, а також турбота про здоров'я кожного з пацієнтів є одним із найголовніших завдань та пріоритетів не лише мого підрозділу, а й усієї компанії. З цією метою створена та активно працює система фармаконагляду, складовою частиною якої також є і яJ.

 

Які основні якості мають бути у фахівця, щоб досягти швидкого кар’єрного росту?

Гарний фахівець має мати відповідний рівень знань у своїй сфері, досвід, бути компетентним, комунікабельним, постійно самовдосконалюватись. Але найголовніше, що він має мати – це бажання. Якщо ти чогось хочеш, то знайдеш мільйон можливостей, щоб реалізувати поставлені цілі. Ну, звісно, трішки удачі теж не завадить!

Ваші побажання студентам та викладачам кафедри біотехнології і мікробіології.

Викладачам палкий привіт! J Хочу ще раз подякувати Вам за Все та побажати здоров’я, терпіння, гарних студентів, ну і, щоб вся Ваша праця завжди були оцінена по заслузі.

А студентам хочу сказати: вчіться, вчіться та ще раз вчіться! Адже ніколи не знаєш, які саме знання та навички тобі знадобляться завтра!J

Ви знаходитесь тут: Компанія „Сандоз” Пруднікова (Сидоренко) Ірина