Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Ратушна Тетяна Василівна

У 2020 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітньо-професійна програма «Фармацевтична біотехнологія»).

Дипломну роботу на тему «Біотехнологічні особливості одержання інгібіторів бета-лактамаз» виконала під керівництвом к.т.н., доц. Пенчука Ю.М.

Нині (лютий 2020 р.) працюю на посаді хіміка-аналітика аналітичної лабораторії дослідного центру АТ «Київмедпрепарат».

Ви знаходитесь тут: «Київмедпрепарат» корпорації Артеріум Ратушна Тетяна Василівна