Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

ПрАТ "ІНДАР"

Соловей Богдана Василівна

У 2015 році закінчила Національний університет харчових технологій (НУХТ) і отримала диплом магістра з відзнакою зі спеціальності «Фармацевтична біотехнологія». Починаючи з третього курсу, виконувала науково-дослідну роботу на базі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ під керівництвом Пирог Т.П. Впродовж всього навчання була активною студенткою: брала участь у різноманітних олімпіадах, конференціях, була членом студентського наукового гуртка «Biotech» Захистила на відмінно дипломну роботу на тему: «Нові продукти біотехнології як харчові добавки».

З липня 2015 р. працює провідним технологом дільниці ферментації цеху №1 на ПрАТ «По виробництву інсулінів «Індар». 

Антонюк Ніна Олександрівна

У 2015 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом спеціаліста зі спеціальності «Фармацевтична біотехнологія». Виконувала науково-дослідну роботу на базі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ під керівництвом Т.П. Пирог та була учасником студентського наукового гуртка «Biotech» (3 та 4 курси навчання).

За представлену роботу на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2014/2015 н.р. за напрямом «Екологія та екологічна безпека» нагороджена грамотою за проявлений творчий потенціал та нестандартний підхід у вирішенні складних наукових завдань з екології та екологічної безпеки.

Захистила дипломний проект на тему «Виробництво вітаміну А у м’яких желатинових капсулах».

З 2015 р. працює інженером з якості на ПрАТ «Індар».

Ви знаходитесь тут: ПрАТ "ІНДАР"