Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Роженко Юлія Сергіївна

У 2018 році закінчила Національній університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія».

Дипломний проект на тему «Технологічні аспекти одержання протипухлинних ферментів мікробного походження» виконала під керівництвом – к.т.н., доц. Карлаша Ю.В.

Після закінчення навчання працювала лаборантом хімічного аналізу у виробничій лабораторії ПрАТ «Київський маргариновий завод».

Нині (жовтень 2019 р.) працює біотехнологом у ТОВ «Біотестлаб».

 

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Роботу я зайшла за допомогою сайту rabota.ua. Заповнивши та відіславши резюме, мені зателефонував начальник лабораторії і запропонував пройти співбесіду за результатами якої мене прийняли на роботу.

Чи подобається Вам працювати за фахом?

Так, мені подобається працювати за фахом.

Які вимоги висуваються до претендентів на роботу?

Спочатку читають резюме, яке має бути складене грамотно. Потім проводять інтерв’ю в ході якого роботодавця цікавлять автобіографічні дані, загальноосвітній рівень, практичний досвід, характеристики з останнього місця роботи. Також роботодавця цікавить чи здатні ви своєчасно приймати та реалізувати рішення, організаторські здібності та вміння працювати в команді. Проте, головне – це бажання відкривати для себе щось нове та вчитись.

Допомагають Вам знання та навички отримані під час навчання?

Так, набуті в університеті знання дуже допомагають. Завдяки навчанню в НУХТ я навчилась безпечно працювати з багатьма реактивами та користуватись лабораторним обладнанням.

Ваші побажання нашим студентам і співробітникам кафедри!

Бажаю всім нашим студентам отримувати щире задоволення від навчання та цінити неповторні роки в університеті. А співробітникам кафедри бажаю здоров’я та терпіння.

Ви знаходитесь тут: ПрАТ «Київський маргариновий завод» Роженко Юлія Сергіївна