Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

ТОВ «Кам’янка Глобал Вайн»

Монастерецька Ірина Олександрівна

У 2012 році закінчила Національний університет харчових технологій і отримала диплом спеціаліста зі спеціальності «Промислова біотехнологія». Дипломний проект на тему «Проект отримання ацетону у процесі ацетоно-бутилового бродіння Clostridium acetobutylicum» виконала під керівництвом доц. Скроцької О.І. З лютого 2013 року працює у ТОВ «Камянка Глобал Вайн» на посаді спеціалісту відділу якості та залученого виробництва.

 

Як змінилося Ваше життя після закінчення університету?

З`явилась цікава та перспективна робота, а разом з нею нові горизонти: колектив допомагає рости особистісно, керівництво – професійно. Потреба відповідати вимогам – найсильніший мотиватор... В університеті так не було. Тримати в руках папірці певним номіналом і розуміти: якщо заробляти можна так – то можна й більше. Для мене найголовніша зміна – стрімке дорослішання в плані самоорганізації та самомотивування, бо для отримання достойного результату працювати потрібно в режимі багатозадачності і чітко знати, для чого ти це робиш.

 

Ви знаходитесь тут: ТОВ «Кам’янка Глобал Вайн»