Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Оверчук Аліна Петрівна

У 2017 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності «Фармацевтична біотехнологія». Дипломний проект на тему «Перспективи виробництва комбінованого пробіотика Лаціум» виконала під керівництвом к.т.н., доц. Волошиної Олени Семенівни.

Нині (березень 2017 р.) працює фармацевтом на ТОВ «Вітамінка».

Чи не жалкуєте про обрану спеціальність?

Навчаючись у школі, я почула про доволі актуальну і перспективну професію біотехнолога. Школяркою я думала, що це робота з мікроскопом і все. А, поступивши до НУХТ, на спеціальність «Біотехнологія» я зрозуміла, що все значно складніше і цікавіше. Адже біотехнолог – це фахівець широкого профілю, спеціаліст майбутнього. За роки навчання в університеті, я зрозуміла, що кваліфікація біотехнолога передбачає високий рівень спеціальних знань, широкий кругозір в галузі сучасних досягнень світової біотехнології. Я зрозуміла, що мені доведеться поєднувати знання з областей біологічних та технічних дисциплін. Ще навчаючись в університеті я почала задумуватись над пошуком роботи і під час навчання у магістратурі з вересня 2016 р. почала працювати фармацевтом на ТОВ «Вітамінка».

Чи з’явилось щось нове у Вашому житті після закінчення університету?

Після закінчення університету розпочалось доросле життя, але навчання не закінчилось, адже, навіть, працюючи за фахом потрібно постійно бути у руслі новинок та вдосконалювати свої навички.

 Ваші поради абітурієнтам, які бажають стати біотехнологами.

Майбутнім студентам кафедри біотехнології і мікробіології бажаю успіху, натхнення, терпіння, удачі. Головне – це знання, адже, хто володіє інформацією, той володіє світом.

Ви знаходитесь тут: Аптеки Оверчук Аліна Петрівна