З самого дитинства я мріяла стати науковцем. Саме тому в школі особливо ретельно ставилася до вивчення хімії та біології. Логічним кроком на шляху до цієї мрії став вступ на спеціальність «Біотехнологія» (нині 162 «Біотехнології та біоінженерія») Національного університету харчових технологій. На той момент я, сором’язлива першокурсниця, не могла уявити, що через два роки на науковій ниві мене візьме під своє крило завідувач кафедри Тетяна Павлівна Пирог. Минуло ще чотири дуже насичених, деколи складних, деколи легких, веселих і цікавих роки. За цей час я одержала безцінний досвід роботи в мікробіологічній лабораторії завдяки співробітникам Інституту мікробіології і вірусології, навчилася оформлювати результати наукової роботи у вигляді статей, тез, презентацій та стендів, брала участь у Всеукраїнських олімпіадах з біотехнології та Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Навчання на факультеті БТЕК під керівництвом вибагливої та мудрої Тетяни Павлівни навчило бути готовою до будь-яких складнощів, швидко та ефективно працювати, мислити як науковець та бути цілеспрямованою.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»